Bedre inntjening i din salong

Hår1 tilbyr driftsstøtte og partneravtaler for sine medlemsbedrifter, med fokus på økt lønnsomhet! Vi gir deg stordriftsfordeler på forsikring, bedriftshelsetjeneste, gode innkjøpsbetingelser og lojalitetsbonus.

Vi bidrar aktivt i utvikling av deg som leder og dine ansatte, med fokus på salgs- og driftsutvikling og kompetansebygging samtidig som vi har fokus på inntektsutvikling og kostnadskontroll.

Personal

Salongdrift

Nettverket

Referanser

Les mer om hva våre medlemmer sier om samarbeidet

Bli medlem

Vi har bistår i dag nærmere 500 salonger, og arbeider aktivt i områdene Hordaland, Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Østfold og Midt norge. Denne kompetansen kan også gjøres tilgjengelig for deg og din salong.

Blir du medlem hos oss får du en fast kontaktperson som vil følge dere opp direkte. På den måten får du en ekstra ressurs tilgjengelig som kan bistå med skreddersydde tiltak. Du kan lese mer om de ulike områdene vi kan hjelpe dere med.

Samlinger

Vi arrangerer 2 større “ledersamlinger pr. år, hvor du kan møte kollegaer for erfaringsutveksling samt oppdatere deg på ledelse, drift, økonomi, HMS samt faglig inspirasjon som visninger, kurs m.m.

Som medlem har du tilgang til Intranett med alt fra håndbok, HMS-perm, datablader, informasjon og forsikringpapirer finner du på www.har1portalen.no – medlemsinnlogging og passord kreves.

Partnere og leverandører

Hår1 kjeden har samarbeid og gode avtaler med en rekke sterke merkevarer. Blant disse merkene vil du finne muligheter, og vi kan garantere deg de beste betingelsene.

I tillegg til merkene nedenfor har vi avtale med flere andre partnere, mer om det finner du nedenfor.

Som alltid, ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!