Om oss

Hår1 kjeden ble etablert i 2005 med formål om å etablere et samarbeid mellom frittstående frisørsalonger i hele Norge. I dag får vi lov til akkurat det, for nærmere 500 salonger og skoler.

Det viktigste vi bidrar med er driftsstøtte og kompetanseutvikling for våre medlemsbedrifter. Hår1 er en frivillig fagkjede, som ikke endrer ditt konsept eller salong navn. Selskapet eies av daglig leder Paul Redisch Thorsen med flere.

Hår1 har oppnådd AAA status 8 år på rad, og var Gasellebedrift i 3 år.

Partnerskap

Som medlem har vi minst fire interne møter hvert år – alt etter deres behov og ønske. Vi kommer til din salong og er der for deg og dine ansatte.

Stordriftsfordeler

Som medlem får du tilgang til ferdig fremforhandlede avtaler på alt dere trenger til å drive salong. Vi gir dere også en årlig bonus basert på ditt varekjøp.  

Faglig utvikling

Hvert år arrangerer vi to større ledersamlinger hvor du sammen med kollegaer kan oppdatere deg på temaer innenfor både fag og drift.

Våre verdier

Hår1 består av flere dyktige og dedikerte medarbeidere som kan bistå dere med drift og lønnsomhet, dette så dere enklere når deres personlige mål. Vi har alle lang erfaring fra bransjen og dedikert for å gjøre en forskjell. Dette har vært vår primære oppgave siden 2005.

Vi vet at en kombinasjon av inspirasjon og kunnskapsbygging gir grunnlag for økt trivsel og lønnsomhet. Vi samarbeider med ledende merkevarer og sterke fagmiljøer i ulike deler av drift for å gi deg de beste avtale for å lykkes.

Vårt team

Våre 7 medarbeidere har alle bakgrunn fra økonomi-, butikk- og salongdrift samt lang erfaring fra frisørbransjen.
Dette garanterer deg tilgang på god kunnskap og oppfølgning.

Daglig leder – CEO

Paul Redisch Thorsen

paul@har1.no
90044049

Østlandet

Dag Johnsen

dag@har1.no
90121009

SoMe ansvarlig

Rikke Bjåen Egeland

rikke@har1.no
40869953

Trøndelag/Møre og Romsdal

Roger Stav

roger.stav@har1.no
93218859

Markedssjef Vestland

Therese Faye

therese@har1.no
41265420

Roger Kristiansen

Roger Kristiansen

roger@har1.no
47758563

Sørlandet/Rogaland

Bente Henriksen

bente@har1.no
97532678