Bedre inntjening i din salong

Hår1 tilbyr driftsstøtte og partneravtaler for sine medlemsbedrifter, med fokus på økt lønnsomhet! Vi gir deg stordriftsfordeler på forsikring, bedriftshelsetjeneste, gode innkjøpsbetingelser og lojalitetsbonus.

Vi bidrar aktivt i utvikling av deg som leder og dine ansatte, med fokus på salgs- og driftsutvikling og kompetansebygging samtidig som vi har fokus på inntektsutvikling og kostnadskontroll.

Info:

Vi har gleden av å samarbeide med Hairconcept AS på serien IdHair.

For mer informasjon om produktseriene eller avtalevilkår, kontakt din Hår1 representant eller Hairconcept AS direkte.

Info:

PETTER L. HEIDENSTRØM AS har mer enn 30 års erfaring i frisørbransjen. Som totalleverandør samarbeider vi med anerkjente merker innen hårpleie, rekvisita og salonginnredning.
Vi er importør av NASHI og VISION HAIRCARE for det norske markedet. I tillegg er vi distributør av MATRIX på Sør-og Østlandet.

Info:

In Good Hands Co. er en holistisk & bevisst leverandør og educator av hår- og hudprodukter til menn og kvinner. Vi har 12 års erfaring og distribuerer i dag til over 300 forhandlere. Vi leverer anerkjente merker fra England, Italia, Tyskland, USA og Japan - I tillegg fører vi attraktivt salongutstyr som hever opplevelsen i din salong.

Øvrige avtaler

Her finner du en oversikt over øvrige avtaler vi tilbyr innen salongdrift. Avtalene dekker alt du behøver innen regnskap, økonomi, revisjon, HMS, forsikringer, booking og butikkdata, innredning og belysning.

Merker:

Kun Takumi

Info:

Pahi er en familiedrevet møbelfabrikk i Spania som er spesialisert på frisørsalonger.
Alle møbler blir laget på bestilling og valgmulighetene er uendelige. Det er også mulig å bestille måltilpassede møbler.

Internt i Icon har vi egen interiørarkitekt som kan bistå med materialvalg og gode løsninger for mest mulig arealeffektiv salong.
Vi gleder oss til å hjelpe akkurat deg med din salong.

Info:

Kundene våre består i dag av bedrifter innenfor programmeringstjenester, eiendom, frisører, veterinærer, reklamebyråer, konsulenter, investeringsselskaper etc.  Målet vårt er å bli den foretrukne regnskapsføreren, uansett bransje.
Vi er for tiden tolv ansatte i Noba Consulting, som kan hjelpe deg med rådgiving, etablering og regnskapsføring.