Søss & di

Vi synes det er topp å kunne forholde seg til Hår1!

Søss & di2018-09-16T12:51:04+00:00

Project Description

Bak metertykke, rustikke murvegger på Ålgård finner du Søss & di

Salongen drives av søstrene Helen og Nancy, som høsten 2012 overtok noen røffe fabrikklokaler, som de har innredet til å bli en spennende og innbydende frisørsalong.
Salongen har i tillegg til tradisjonelle frisørtjenester valgt å satse på et nøye utvalgt sortiment av klær, samt pyntegjenstander til hjemmet.
Søss & di har vært med i Hår1 siden oppstarten.

De uttaler følgende om medlemsskapet i Hår1:

”Vi hadde god hjelp fra Hår1 i forbindelse med oppstarten. Det gikk på alt fra praktiske ting som dataløsning, oppfølging av regler for å få de nødvendige godkjenninger av salongen og etablering av et bra HMS-system.
Hår1 har og veldig bra avtaler med leverandørene, som sikrer oss en god pris og en god fortjeneste på varene vi har i salg.
Vi benytter oss og av styringsverktøyene Hår1 har tilgjengelig. Måltall og fokusmøter holder oss fokusert på at utviklingen i salongen går den retning vi ønsker.
Vi setter og pris på kurs og ledersamlinger Hår1 tilbyr. Samlingene har en god blanding av frisørfaglig og driftsmessig innhold.
Kort sagt så synes vi det er topp å kunne forholde seg til Hår1, som tilbyr en totalpakke som kan hjelpe oss ved så å si alle aspekter ved driften.”

Hilsen Helen & Nancy

Søss & di på Facebook