Thornegården Frisør AS

Vi har bare gode erfaringer med Hår1 og anbefaler gjerne samarbeidet til andre.

Thornegården Frisør AS2018-09-16T00:30:55+00:00

Project Description

Torill Eriksen og Bente Fürst driver salongen Thornegården frisør AS sammen. Vi har vært medlem i Hår1 siden de våren 2006. Samarbeidet med Hår1 har gitt oss økonomisk, faglig og nettverksbyggende gevinst.
Hår1 er der akkurat når vi trenger det og til det vi selv ønsker. Vi har benyttet Hår1 til bevisstgjøring og motivasjon av de ansatte gjennom kurs i salongen med målsettinger og oppfølging av resultater. Vi ser at dette jevnlige fokus gir resultater.
I tillegg benytter vi Hår1 som en ”verktøykasse” som gir oss tilgang på alt av maler rundt ansatte som f. eks ansettelsesavtaler, reglement, HMS, medarbeidersamtaler, arbeidsrett osv. Her frigjør vi mye tid vi kan bruke på våre flotte kunder og ansatte.
Gjennom ledersamlinger og lederreiser har vi blitt kjent med mange hyggelige kollegaer rundt om i landet.
I samarbeid med leverandørene tilbyr og Hår1 mange forskjellige kurs som kan bidra til å holde oss oppdaterte på trender, moter samt på produkter og farger. Kursene tilbys til en egen/gunstig Hår1 pris. Vi har også benyttet flere av de ekstra gratis konsulentdagene Hår1salongene har tilgang på som medlem.
Vår kontakt var også svært involvert og behjelpelig i prosessen med planlegging, flytting og åpning av ny flott salong på bryggekanten i Son i 2015. Her benyttet vi bl. a også kjedens meget gunstige avtaler på kjøp av salonginnredning.

Vi har bare gode erfaringer med Hår1 og anbefaler gjerne samarbeidet til andre.

Ta gjerne kontakt med oss!

Bente Fürst og Torill Eriksen Thornegården Frisør AS – tlf. 64 95 70 44
Torill mob.: 917 33 846
Bente mob.: 995 16 887

www.thornegårdenfrisørpåbrygga.no